Samarbete sponsring

Låt oss arbeta tillsammans

Sponsra Tapaspodden.se och var med och stärk ert företags samhällsengagemang för offentlig måltidssektor och kost och hälsa för barn och unga. På det viset kan arbetet med podcasten fortsätta.

År 2017 spås bli året när influencer marketing, ambassadörskap, redaktionella samarbeten och innehållspoduktion får en ännu större betydelse än någonsin tidigare. NaturligMat.se och podcasten Tapaspodden.se verkar med dessa smala ämnen inom ett uttalat nischat segment vilket gör detta till en närmast unik influencerkanal. Funnits sedan 2011 och varit stadigt växande via blogg och sociala medier och nu med tillskott av en podcast som lanserades i mars 2017.

Vill du och ditt företag samarbeta med Tapaspodden.se är du välkommen att höra av dig till

e-post kontakt@tapaspodden.se

telefon 0703-380508

Kontaktperson Cecilia Blidö

Ta kontakt för en förutsättningslös samtal  med ditt förslag. Du kan även ta del av ett färdigt media-kit med tänkt pris-idé, aktuell information och statistik.

Möt en köpstark målgrupp som gör medvetna val när det gäller måltider, hälsa, hållbarhet och livsstil. De är engagerade i professionen i offentlig måltidssektor, föräldrar som vill påverka sitt barns skola, pedagoger och skolledare som är nyfikna på mer kunskap och information. Med många års tydlig närvaro och stadigt ökande i sociala medier, i ett unikt segment, är fördelarna många till samarbete. Hög trovärdighet och stabila relationer med
målgruppen vilken upparbetats över lång tid.

Styrkan är välformulerat och engagerande innehåll i alla kanaler. Samarbeten ingås endast när det bedöms ge ett mervärde för målgruppen och passar in i NaturligMat.se-s profil. Medlem av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för Social Media Influencers. Följer gällande branschetik och riktlinjer för ett professionellt samarbete.

Podcasten Tapaspodden.se ger möjligheter till olika typer av samarbeten

podcast
sponsorskap
ambassadör samarbete
content marketing
sponsrade inlägg blogg
testa tjänster/produkter
rapportering av events
webbannons
nyhetsbrev
föreläsning/utbildning

Kort om Cecilia Blidö

Har mycket god inblick i aktuella trender, branschfrågor, krav och
utmaningar med lång erfarenhet som influencer med fokus på offentliga
kök, skolmat, kost & hälsa.
Drivs av att förnya och skapa positiva förändringar för segmentet
offentliga måltider och möjliggöra god kommunikation mellan profession och matgäster. Mer information om Cecilia finner du här.