#9 Ulrika Brunn om samverkan och integrerade skolmåltider

I detta avsnitt pratar vi om: samverkan, integrerade skolmåltider och framtidens kök

Nu är det dags för ett nytt viktigt samtal i Tapaspodden.

I detta samtal möter vi Ulrika Brunn som är verksamhetsledare för Skolmatsakademin.

Ulrika är också utbildad dietist och hennes tidigare arbete med att hjälpa överviktsopererade till förbättrad livsstil tog henne vidare till ett stort engagemang kring barn och ungas hälsa och skolmatsfrågor.

Vi pratar om att nätverka mellan kommuner i syfte att utveckla skolmåltider och om pedagogernas roll när det gäller skolmaten.

Vi hinner också med att samtala om fotbollsspelaren Zlatan som fick skolmat som enda maten vissa dagar när han växte upp. Vi reflekterar också  om att det är viktigt att skolköken delar med sig av hur moderna skolmåltider ser ut i sociala medier.

TIPS! Lyssna gärna direkt i Podbean-appen. Då kan du pausa och fortsätta där du slutade utan problem. Finns på både Google Play och AppStore.

Värd är kostvetaren Cecilia Blidö

Tycker du om detta avsnitt? Hjälp gärna till att sprida budskapet, dela i dina sociala kanaler. Sprid gärna lite kärlek på Podbean och lämna en recension på iTunes. Det hjälper andra att upptäcka Tapaspodden.

Ulrika Brunn samverkan integrerade skolmåltider framtidens kök Skolmatsakademin

Så här kan du komma i kontakt med Ulrika Brunn och Skolmatsakademin

Skolmatsakademin

Lyssna på alla de viktiga samtalen om barns hälsa, måltider och offentlig gastronomi. Tapaspoddens meny innehåller alla de där gästerna du känner till eller borde känna till. Möt inspirerande skolkockar, andra yrkespersoner i offentliga kök, forskare, författare, föräldrar och andra som verkar inom det här området.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *